El teu Estudi de Ioga a Badalona

Filosofia del Ioga per el dia a dia ​

Març a juny de 2024​

Aplicació dels
Yogasūtra de Patañjali
al dia a dia

Vols saber quina és la base teòrica sobre la qual s’assenten els fonaments d’aquesta filosofía (Darśana) que practiques físicament i que tant de bé et fa? Què hi ha darrera de les postures? Més enllà de les Asanas?

Els Vedas (els textos filosòfics més antics de la humanitat, Veda significa coneixement) i la base filosòfica del Ioga son una ensenyança de qüalitat amb una profunda força transformadora. Són la font del Ioga i el magatzem dels seus coneixements. El seu estudi, pràctica i comprensió, ens permetrà i ajudarà al desenvolupament de l’estat de Ioga, un estat de plenitud.

Els Yoga-sūtra de Patañjali son una gran obra filosófica, el llibre més antic que hi ha de Ioga, construït en aforismes i amb una perfecció admirable on sembla no faltar ni sobrar una sola paraula. Al Ioga de Patañjali se’l coneix com Ioga Clàssic, Raja Ioga, Ioga Mental, el Ioga de la introspecció i també com Asthanga Ioga, el Ioga del 8 membres, degut a les 8 parts o etapes que descriu.

Són el tractat de la ciència Iòguica per excel.lència, on Patañjali exposa les claus del Ioga i descriu amb claredat i detall la naturalesa de la ment. El Ioga és principalment un treball sobre la ment i sinó hi ha un coneixement de la seva base ens quedem a mitges amb la seva experiència i amb tot el que ens pot aportar.

L’Arantxa Corrales, fundadora de SantyaYoga Terapéutico profunditza desde fa anys en l’ensenyança i estudi dels Yoga-sūtra. És una amant dels textos clàssics i també del cant vèdic. Ella ens ensenyarà i compartirà els seus coneixements durant 4 trobades (seminaris) i ens acompanyarà en aquest viatge d’immersió a l’essència del Ioga a través de l’estudi dels Yoga-sūtra de Patañjali, que sense dubte t’ajudaran en la comprensió de la complexitat de la ment ia com reconduir-la, per viure la vida d’una manera més tranquila, completa i plena.

Un pas més enllà…

Temari i continguts

EL SOSTÈ DE LA PRÀCTICA

Descobreix què hi ha darrere de les pràctiques de sana que coneixes. Patañjali, als Yogasūtra, ens parla del kriya ioga (el ioga de l’acció), els components de les quals de tapes (disciplina, exercici, depuració), svādhyāya (introspecció, autoindagació) i īśvara pranidhāṇa (confiança, entrega, desaferrament dels resultats) ens garanteixen la reducció de les nostres afliccions i el cultiu de l´estat de ioga. També ens presenta un ioga de vuit membres, els cinc primers dels quals són externs i ens preparen per al ioga intern

EL FUNCIONAMENT DE LA MENT

El Ioga és molt més que la pràctica de postures. Patañjali a les seves Ioga sūtra explica qualsevol situació amb què puguis trobar-te a la vida i et guia per purificar els teus instruments de percepció i conèixer la veritable naturalesa de la realitat. Conèixer el funcionament de la ment des del punt de vista del ioga tradicional garanteix endinsar-se i caminar en una aventura d’autoconeixement que et proporciona serenitat, llibertat i creativitat per viure la teva vida de manera més completa manejant la teva ment i florint en tot el ple potencial

VINCLES PER SANAR

Vols conèixer els altres aspectes relacionats amb el nostre creixement en termes de viure intel·ligentment amb una comprensió més profunda de les lleis universals, desenvolupant l’enfocament, la memòria, el discerniment, la força de voluntat, la gratitud i la confiança en un mateix, entre altres qualitats? 

VERITABLE FI DEL IOGA

Ioga és una experiència vital íntima, personal, silenciosa, anònima, de mica en mica, que amb suavitat de vegades i amb rudesa altres et desvetlla, et forja, et poleix, et modela… per ajudar-te a eliminar el que no ets i que emergeixi allò que ets. I per això cal temps, dedicació i molt d’amor. I quan això va passant, experimentes el descobriment i la consolidació en la teva veritable i única naturalesa, necessària per a l’ordre còsmic

Aportació

El preu és de 60€ cada trobada-seminari. 50€ alumnes Uravioga i Santyayoga

Contacte

URAVIOGA ESTUDI DE IOGA

Cristina Martínez 609 76 37 24

namaste@uraviogabadalona.com