El teu estudi de Ioga a Badalona

Ioga, biomecànica i movilitat

WORKSHOP amb Carolina Baena

El treball de la Carolina Baena i el Mètode Marga que ens presenta en aquest workshop, porta els principis de la biomecànica, de la movilitat i la investigació del moviment a la pràctica de Ioga. Apliquen seqüències que permeten un desenvolupament progressiu, creatiu i sostenible de força, flexibiltat i control neurològic dels teixits, amb la finalitat de lliberar moviment.

Aquest taller t’ajudarà a profunditzar i refinar la teva pràctica d’Asanas a través dels coneixements dels principis de la biomecànica del cos, que podràs aplicar tu mateix/a a la teva pràctica, per tal que sigui sòlida i saludable.

Descobrirem i aplicarem la biomecànica en 3 Asanas diferents, farem una bonica pràctica i una petita introducció teòrica:
  • Breu introducció a la biomecànica aplicada i a diferents tècniques de movilitat
  • Pràctica de 1.30h (mètode YM) on introduirem tècniques de flexibilitat activa i movilitat, sempre amb la biomecànica com a base i el Ioga com a protagonista
  • Exemples pràctics en Asana: Prasarita Padottanasana, Anjaneyasana i Sirsasana com a expemples de postures en les que podem aplicar la biomecànica i les tècniques de movilitat
  • Espai per preguntes
Podràs aprendre i disfrutar d’aquest workshop amb la Carol el proper diumenge dia 5 de febrer de 10h a 13h a l’Estudi.

El preu és de 30€, per alumnes d’Uravioga 25€.


Per més informació pots escriure un mail a
cristina.uravioga@gmail.com o whatsapp al 609763724