El teu Estudi de Ioga a Badalona

BANY DE SO

Ens endinsem de ple en el mes de novembre amb un regal pels sentits i per l’ànima: Un Bany de so amb les maravelloses vibracions, sons i melodies de diferents instruments com el didgeridoo, hang, flautes, bols, percus, harmoniums i gongs…

Una sessió vibracional super terapèutica i sanadora on podràs deixar-te anar i disfrutar d’un hipnòtic i captivador viatge sonor amb el músic, compositor i terapeuta de so Victor Carol Lalauze.

Un moment personal especial per interioritzar, meditar i reflexionar o simplement, relaxar-te i desconnectar.

La Música té un efecte únic i terapèutic i ja sabem que la Meditació també. Ens aporten calma, quietut i serenor, i en aquest estat, la consciència s’expandeix.

El fet d’escoltar el so atura el dialeg intern, de manera que es pot fer servir per meditar, trobar el nostre centre i induïr-nos a estats més elevats de consciència.

Durant aquest viatge sonor, anirem endintsant-nos cap a un estat meditatiu d’introspecció i interiorització i entrarem en un estat de relaxació profunda, on la respiració i el pols s’alenteixen, la ment es calma i s’aquieta, el cos es relaxa i els sistema nerviós entra en un total descans.

El cos es relaxa afluixant les tensions i fa un treball de suavitzar i obrir profundament el teixit corporal i la musculatura. En aquest estat afavoreixes que el cos faci un reset, es carregui d’energia i retrobi l’equilibri. A nivell mental i emocional et proporciona una sensació de pau i revitalització. Tot armonitzat amb el so, la música i el poder sanador de la seva vibració fa que els beneficis s’aguditzin.

 

En Victor ens oferirà el taller el proper divendres dia 10/11 de 19:45h a 21:15h.

Vine amb roba còmoda. La resta de material el tenim a l’estudi. Apte per a tots els nivells.

Aportació:15€ sinó ets alumne del centre, 12€ si ets alumne.

Per reservar pots escriure un mail a 
namaste@uraviogabadalona.com o
whatsapp al 609 76 37 24