El teu Estudi de Ioga a Badalona

URAVIOGA 2

Espai Funcional

Bungee Workout® Studio

Un espai dedicat a la salut cardiovascular i al treball de força, així com a la pràctica funcional d’altres disciplines complementàries i innovadores. Amb la nova modalitat d’entrenament complet en suspensió Bungee Workout®. Estem al segon pis!

  • Classes dirigides
  • Classes grupals
  • Classes particulars
  • Entrenaments personals

 

SI VOLS FER UNA CLASSE DE PROVA, APROFITA AQUEST MES D’ABRIL LA ‘PROMOCIÓ D’APERTURA’ 

  • Sense matrícula
  • Classes de prova 12€ / Bungee 15€

En aquestes classes de FY ens enfocarem més en la salut cardiovascular i el treball de força per augmentar la massa muscular, utilitzant tot tipus de material adicional com ara manuelles, peses, ketbells, bandes elàstiques, bossus, fit-balls, soft-balls, etc, però sense deixar de banda aspectes tan importants del Ioga com la respiració, la meditació o la relaxació. Unes classes per posar-te en forma sense deixar de treballar l’aspecte mental, adaptades a tots els nivells, ja que anirem treballant gradualment tots els aspectes amb diferents intensitats

En les classes de FUNCTIONAL ens enfocarem en un treball més físic a través d’excercis corporals i de mobilitat per treballar de forma global musulatura i articulacions. El treball funcional s’adapta a les condicions físiques de cada persona i per això les classes són obertes, mitjançant circuits o treball més individualitzat. També utilitzarem tot tipus de material de pes com manuelles, ketbells, de resistència com bandes i cordes, de suspensió com el TRX i màquines de cardio com l’elíptica o la bicicleta estàtica. A dalt trobareu tot tipus de material que podreu utilizar en aquestes classes.

El Pilates Mat és la base del mètode Pilates, on els exercicis es realitzen únicament amb el teu cos i una estoreta. Antigament el mètode tenia 34 exercicis i en la actualitat compta amb més de 500 amb moltissimes variacions adaptades i accessoris de treball que ajuden a la pràctica. A les nostres classes treballarem el Pilates Mat de forma funcional utilitzat tot tipus de material i eines per fer un treball complet, integral, segur, saludable i progressiu. Desde les pilotes soft-balls i fit-balls tant utilitzades en el Pilates, fins aros, espatlleres i barres de fusta. Un treball obert a tots els nivells de pràctica amb moltíssims beneficis demostrats entre ells, millora de la postura i l’alineació, millora del equilibri i la coordinació, augment de la flexibilitat i l’amplitud de moviment, construeix la força i ​​l’estabilitat de la cintura abdominal (núcli/core) i de la cintura escapular, tonificació de tot el cos, afavoreix l’elongació axial, millora la respiració costal, afavoreix la relaxació i redueix l’estrès, ajuda en la millora de la claredat mental i la concentració.

 

Bungee Workout® és una activitat totalment innovadora i divertida, d’alta intensitat aeròbica on s’activen tots els muscles per a mantenir el cos en una posició adecuada mentres estàs en el aire. Suspès en una corda elàstica, unida a les teves caderes, podràs realitzar maniobres tridimensionals, flotar sense pes, rebotar lliure i dinàmicament per l’espai, ja sigui volant o suspès a pocs centímetres del terra, o fent giravolts i salts, tot sense cap mena d’impacte articular. Amb Bungee milloraràs la força física, però també la flexibilitat i sobretot la movilitat. Les classes poden tenir diferents focus com ara més flow, més fitness-workout, més tipus dansa amb coreografies o enfocat al Ioga a través de les Asanas. Les classes serán a priori d’un nivell d’iniciació.

També organitzem celebracions privades i per grups: aniversaris, festes privades, grups d’empreses, etc. Personalizat i a mida. Demana’ns pressupost.

Tarifes

39€

1 classe a la setmana a escollir

50€

Tarifa Plana

45€

5 classes a utilitzar quan et vagi bé
Caducitat 2 mesos

80€

10 classes a utilitzar quan et vagi bé
Caducitat 4 mesos

20€

1 classe suelta de Bungee
Alumnes URAVIOGA 1: 15€

15€

1 classe suelta Fityoga, Functional, Zumba Tone Alumnes URAVIOGA 1: 12€

Horaris

 Sense matrícula. Quota de manteniment agost 20€ 

DONA-LI UN PLUS A LA TEVA PRÀCTICA! MARCA LA DIFERÈNCIA!