El teu Estudi de Ioga a Badalona

CURS PRESENCIAL IOGA I AYURVEDA

monogràfics presencials / 14 hrs de formació / 4 seminaris teòric-pràctics

El model ayurvèdic utilitza els concepts de qüalitats (sequetat, lleugeresa, calor, densitat, etc.) i les seves funcions associades (movilitat, activitat metabòlica, estabilitat, etc.) per a mantenir i restaurar la salut de les persones. Segons el model ayurvèdic, aquestes qualitats i funcions estàn representades dins de cadascun de nosaltres en certes quantitats i són part de la nostra composició constitucional. No obstant, si aquestes qualitats agumenten o disminueixen significativament, es pot crear un desequilibri i conduir a problemes de salut. Conèixer les predisposicions constitucionals cap a desequilibris específics ajuda a evitar coses que podríen agreujar el desequilibri i corregir-lo una vegada es manifiesti.

Existeixen aquestes qualitats en els nostres cossos i en tot el que ens envolta en el nostre entorn. Algunes d’aquestes qualitats són similars i altres són oposades. Donat que interactuem constantment amb el nostre entorn, les qualitats del nostre entorn extern afecten constantment a les qualitats del nostre entorn intern. La naturalesa de l’impacte està determinada per les qualitats específiques i els tipus d’interaccions.

Metodologia

Ioga i Ayurveda és un monogràfic de 14 hores dividides en 4 seminaris teòric – pràctics de 3 hores 30 minuts cadascun un cop al mes, amb l’objectiu de transmetre les capacitats per a identificar les característiques dels diferents doṣha o personalitats i utilitzar les eines Iòguiques corporals, respiratòries, meditatives i màntricas per a cada un d’ells.

Ioga i Ayurveda aporta material de suport (manual complet amb la teoría i la pràctica) per a l’estudi a casa i a classe. És possible fer també els monogràfics de forma aïllada, tot i que recomanem tot el curs sencer per adquirir més coneixements i per a una millor comprensió i integració.

A qui va adreçat

 • A professors de Ioga que vulguin tenir, no només els coneixements teòrics, sinó també els coneixements i la comprensió en la pràctica, és a dir, conèixer i comprendre quines són les Asanas (postures), les diverses tècniques corporals i respiratòries (Pranayama), així com les meditatives i els mantras que es poden aplicar en cada cas, per agreujar o disminuir cada Dosha si està en desequilibri.
 • A terapeutes que vulguin tenir més eines per analitzar l’entorn i les activitats habituals dels seus alumnes/pacients per veure si contribueixen als seus problemes o disfuncions. Per obtenir de forma clara, concisa i senzilla els coneixements bàsics de l’Ayurveda per poder-los aplicar a posteriori o bé per obrir una porta a l’exploració i profundització d’aquesta disciplina.
 • A tots aquells practicants, avançats o no, que vulguin conèixer les bases de l’Ayurveda, la medicina mil.lenària tradicional de la Índia, i les seves propostes, tècniques i bondats per aplicar a les seva auto-pràctica i al seu dia a dia i adquirir majors beneficis. El Ioga i l’Ayurveda van de la mà. És la mateixa cosa.
 • A totes aquelles persones que vulguin tenir el coneixement sobre quina és la seva constitució, personalitat o Dosha desde la perspectiva d’aquesta ciència de la vida, i actuar en conseqüència per restaurar i mantenir l’equilibri i l’armonia natural.

Xerrada informativa

Farem una xerrada informativa gratuïta perquè coneguis l’estructura del curs, els continguts, la proposta i la professora que l’impartirà. Tothom està invitat/ada a aquesta xerrada.

Dates

 • 4 seminaris de 3:30h cadascun: 14hrs de formació
 • de 9:30h a 13h. Pràctica 9.30-10.30h / Teoria 11h-13h
 • Pròxima convocatòria al 2024
 • 1er serminari: → Introducció
 • 2on seminari: → Vata
 • 3er seminari: → Pitta
 • 4rt seminari: → Kapha

Condicions i preus

 • Curs complet early bird → 160€ (40€ cada monogràfic)
 • Curs complet més tard → 172€ (43€ cada monogràfic)
 • Cada monogràfic de 3:30h → 45€

Contacte

Per més informació o per reservar
URAVIOGA ESTUDI DE IOGA

Cristina Martínez 609 76 37 24

namaste@uraviogabadalona.com

Les places són limitades i es reservaràn per rigurós ordre d’inscripció