El teu Estudi de Ioga a Badalona

IOGA AERI

Pràctica d'Asanas amb l'abraçada de la tela

És una manera de posar-se en forma, mentre s’experimenta el plaer i els beneficis de la pràctica d’Asanas amb l’abraçada de la tela.

El Ioga Aeri que practiquem a Uravioga està completament enfocat i fonamentat en la línea, filosofia i essència del Ioga, i fem servir la tela com a accessori, com a suport per a poder obtenir majors beneficis, sensacions i facilitat.

No és necessari tenir experiència prèvia. Qualsevol persona amb bona salut pot beneficiar-se de la pràctica de Ioga Aeri. També és una activitat sense límit d’edat, oberta a adults i també apta per a infants a partir dels 5 anys.

Les classes les adaptem en funció dels objectius, motivació, dificultats o limitacions de cada grup.

Hi ha 4 classes de Ioga Aeri a la setmana:

 • Dilluns 13h
 • Dimecres 20h
 • Divendres 9:30h
 • Divendres 20h → Aeri Bàsic amb la Neddy Garcia

 

Ens guiarà, acompanyarà i compartirà aquesta pràctica original, diferent, contemporànea i super beneficiosa, la Marta Ortells.

Pots fer una classe de prova per 5€.

El Ioga Aèri és un tipus de Ioga que evoluciona a partir del Ioga tradicional introduint l’ús d’una tela d’acrobàcia aèria per recolzar el pes del cos i per assolir moltes de les postures emprant la gravetat.

Traslladem les Asanas a la tela. Es realitzen en diferents altures i mantenint parts del nostre cos en contacte directe amb el gronxador. 

La tela específica del Ioga Aeri, és la clau del suport per a mantenir-nos suspesos a l’aire mentre es realitza la pràctica. Treballem en suspensió i ingravitació.

En una classe de Ioga Aeri es combinen postures de terra amb postures d’aire. Deixar el pes del cos sobre la tela ajuda a entendre millor el propòsit d’algunes postures tradicionals de Ioga i a trobar l’alineació biomecànica correcta des del principi.

També permet millorar postures més complexes com ara les extensions d’esquena o les invertides, que normalment comporten anys de pràctica per desenvolupar-les correctament. Mitjançant la tela i la gravetat, ens permet alinear el cos amb facilitat i explorar, perfeccionar i refinar les postures més avançades sense la dificultat de fer-les a terra.

Aquest treball aeri, ens permet millorar la flexibilitat, enfortir el cos, allargar la columna vertebral i relaxar el sistema nerviós en general

Una pràctica amb múltiples beneficis:

 • Major consciència corporal i postural
 • Descompressió vertebral i elongació axial
 • Més obertura toràcica i major consciència respiratòria
 • Espai i hidratació a les articulacions, especialment les vertebrals, descomprimint-les i aportant més oxigenació
 • Millora de l’elasticitat, la flexibilitat i l’equilibri, eines bàsiques imprescindibles que es treballaran a cada sessió
 • Els exercicis en suspensió incrementen el treball muscular, augmentant així la força i tonificació de la musculatura. Reedefinició corporal
 • Aquest mètode permet sobretot sentir una millora immediata de l’alineació i un augment de la flexibilitat
 • Elimina el dolor d’esquena, descomprimeix vertebres i estira la nostra columna millorant l’elasticitat
 • En les postures invertides combatim la cel·lulitis i flacidesa, reactivem la circulació amb un efecte de drenatge linfàtic i circulatori i potenciem la nostra creativitat i consciència corporal