El teu Estudi de Ioga a Badalona

PADDELYOGA™
SUPYOGA™

Practica SUPYOGA™​ amb nosaltres
tots els diumenges a l'alba

La pràctica del SupYoga™ és per a tothom. Existeixen varis nivells d’intensitat, però nosaltres facilitarem les seqüències i les Asanas idònees adaptant-nos i respectant les necessitats i limitacions de tots els practicants i alumnes.

Aquestes classes les dóna l’equip de SUPYoga Badalona a la platgeta de la ciutat, SupYogaBdn, un equip d’instructors certificats de SUPYoga™, i tenen una durada d’una hora.

*L’equip està inclòs en el preu (taula, litch, rem, salvavides)

La temporada comença el mes de juny 2023.

Opcions de classes:

SunriseSUP’: Diumenges a l’alba
SUPFamily’: Dissabtes d’ 11h a 12h

Altres opcions a mida consultar.

*L’equip està inclòs en el preu (taula, litch, rem, salvavides)

Preus de classes:

  • Diumenge: Alumnes 20€ / No alumnes 25€
  • Dissabtes SUPFamily: Alumnes 25€ / No alumnes 30€

 

Bonus 4 classes:

  • Alumnes: Bono 4 classes → 75€ (vàlid tot l’estiu)
  • No alumnes: Bono 4 classes → 80€ (vàlid tot l’estiu)

 

*L’equip està inclòs en el preu (taula, litch, rem, salvavides)

El PaddleYoga™, conegut també com SupYoga™, és una disciplina que combina els beneficis del Ioga amb els que aporta el treball sobre la taula de Paddle Surf.

SUP significa Stand Up Paddel, és el Paddel Surf, el Surf amb rems. Si combinem el Ioga i una taula de Stand Up Paddle Surf, tenim SUPYoga™.

Ampliament practicat per aficionats i professionals del Surf, el SupYoga™ té cada vegada més adeptes degut al treball tan particular, eficaç i beneficiós sobre la musculatura profunda, el core abdominal i la musculatura estabilitzadora del cos, però sobre tot, el treball de consciència corporal, equilibri i coordinació tan important que es fa.

Amb aquesta sinergia de disciplines, a més a més de tots els beneficis que ens aporta el Ioga, augmentem la força, flexibilitat i resistència, ja que són necessàries per a mantenir-nos sobre la taula.

Un altre dels beneficis és l’agradable sensació de llibertat i de serenitat que genera una pràctica a l’aire lliure en contacte amb la Natura i els seus elements. És una forma diferent de sentir les Asanas i el Pranayama i tot.

L’estabilitat és també una qüalitat que es treballa moltíssim en aquesta disciplina, a través del suau moviment oscil.latori que la superficie de la taula de Paddle ens aporta.

La Meditació i la Relaxació sobre la taula et resultaràn també diferents i especials sota el suau balanceig de l’aigua blava i el ritme lent de les onades. A l’aire lliure en contacte amb el mar els elements de la natura, tot canvia i els beneficis són també majors.