El teu Estudi de Ioga a Badalona

Taller Estacional de Yin Ioga

amb Gemma Giró

ESTIU TARDÀ – ESTÓMAC I MELSA – ELEMENT TERRA

Cada estació de l’any té la seva energia i la natura ens ho mostra a través dels seus canvis en la seva vegetació, en el seu entorn. Durant l’estiu les nostres energies han estat enfocades cap a l’exterior, però cap a finals d’agost hi ha un període de transició, de canvi estacional entre l’Estiu i la Tardor, on comencem a sentir que volem anar cap endins. Arriba aquesta estació transformadora que denominem l’Estiu Tardà.

L’Estiu Tardà és el moment de la transició entre la vida expansiva i lluminosa de l’Estiu i els dies dies curts i replegats de la Tardor. Venim d’una energía de moviment que anirem canviant progressivament cap a una energía de calma i recolliment.
En aquest moment de l’any, cal començar a nutrir la nostra escalfor interna a través d’algunes pautes com ara la ingesta d’aliments més densos i de sabor dolç natural, envoltar-te de colors terra com el groc, carbassa, així com fer pràctiques determinades de Ioga i Meditació. D’aquesta manera allargarem una mica més l’escalfor externa de l’estiu dins nostre.

És un moment també per emprendre noves activitats, projectes, nous hàbits i rutines saludables. Tocar de peus a terra. El cos també comença un nou procés i necessita fer la neteja i el detox dels excessos.

Venim de l’Estiu, moment de l’òrga vital del Cor i de l’elemet Foc, de la màxima expansió, i arriba el moment de l’element Terra, el que nutreix, proveeix i dóna tot el que neix d’ella. Per això, el conjunt d’òrgans més actius en aquest període són l’estómac i la melsa, que ambdós juguen un paper molt important en la nostra nutrició, digestió i organisme.

Durant 2 hores de pràctica Yin, ens enfocarem en treballar aquestes qüalitats. Treballant física, mental i energèticament tots els aspectes relacionats amb aquest canvi estacional de la natura, perquè ens ajudi a transitar i a estar en armonía.

Meridians de l’estomac i melsa. Estiraments i apertura dels teixits i muscles relacionats (part anterior dels cuàdriceps, línea profunda del diafragma, part alta del pit). Qüalitats relacionades com la creativitat i la confiança i moments de reflexió, connexió i interiorització, trovant un espai de quietut i consciencia.

 

La Taller es durà a terme el proper:
diumenge 18 de setembre
de 10h a 12:00h
Nivell: per a qualsevol nivell

El preu és de 30€, per alumnes d’Uravioga 25€.
Limitat a 10 persones (10 teles)

Per més informació pots escriure un mail a
cristina.uravioga@gmail.com o whatsapp al 609 76 37 24